Skip to main content

De liefhebbers van de Oostwold airshow keken na een onderbreking van een paar jaar erg uit naar de nieuwe airshow die voor het weekend van 28 en 29 mei 2023 gepland stond.   Helaas heeft de organisator van het evenement aangegeven dat het evenement vooralsnog niet door zal gaan.

Een nieuwe editie van het populaire luchtvaartevenement in 2023 komt voor organisator Tom van der Meulen te vroeg. Dat heeft alles te maken met de toekomstplannen en de huidige ontwikkelingen van het op Oostwold Airport gevestigde vliegbedrijf. Tom van der Meulen: “We hebben het momenteel erg druk met ons vliegveld en vliegbedrijf. Het lukt ons gewoon niet om op verantwoorde wijze volgend jaar een airshow te organiseren.”

De Oostwold Airshow is zeker niet uit ’t zicht verdwenen en de 11de editie komt er ook gewoon. “De liefhebbers moeten wellicht nog een jaar meer geduld hebben,” aldus Van der Meulen, “we verwachten na 2023 weer wat meer ruimte en dus mogelijkheden te hebben om een ouderwetse airshow te kunnen organiseren. Zodra we een datum hebben gepland maken we die uiteraard direct bekend!”

Bron : Oostwold-Airshow.nl